Anul trecut, pe 25 februarie 2021, am făcut tutorialul nostru de prezentare al platformei de tranzacționare MetaTrader 4 și dorim să vă mulțumim pentru feedback-ul acordat. Totodată observăm și faptul că există un pattern în comentarii. Din păcate, vechea schemă cu "telefoanele" continuă și în 2022. Mențiune: din platforma MetaTrader 4 nu se pot retrage bani pe card/în contul iban. În primul rând, trebuie să înțelegem din ce câștigă brokerii și care este infrastructura piețelor financiare, toți acești agenți de vânzări ai brokerilor de retail au un singur scop: să "atragă" investiția - adică să te convingă să bagi bani - fără să-i cunoști și numai prin telefon. Mai departe, ce se întâmplă cu site-ul, platforma sau banii clienților (care tocmai au investit), nu-i interesează absolut deloc... și de ce i-ar interesa? În al doilea rând, ei sunt plătiți cu un comision din "suma investită" de client atunci când "reușesc" să convingă pe cineva. NU pentru câte telefoane dau sau câte ore stau la birou. Banii "ăia mari și mult visați" nu se fac din salariu. După ce și-au făcut targetul, de ce te-ar mai contacta? Mai ales dacă faci profit... Te-ar suna iar dacă ai începe să pierzi... ca să "RE-investești" - pentru că (cică) acum ai experiență și poți recupera. (un alt mare BS) Ei nu sunt acolo pentru a te ajuta sau învăța cum să faci profit. Tu ești singura persoană responsabilă de generarea profitului. Dacă știi să faci asta sau nu, te privește numai pe tine. Dacă nu înțelegi și vrei o explicație detaliată în limba română, coerentă, de la traderi independenți, atunci îți recomandăm cursul nostru video gratuit, AICI. Dacă nu reușești să dai de ei, îți recomandăm să te adresezi autorităților. Atenție la reclamele de pe Facebook și YouTube, cu platforme de investiții, portofele, crypto staking, roboți MT4, etc. Dacă vei completa formularul de contact, probabil că te vor suna niște numere dubioase din UK sau chiar România... și mai departe, vezi trailerul. Nu îți recomandăm un broker anume pentru că, în mare, nu sunt diferențe semnificative între serviciile și condițiile oferite (la cei buni) dar cert este că unii îți dau banii și alții, nu.
Noi te putem învăța cum să faci profit și să înțelegi diferențele din ei, serviciile oferite, procedurile lor și cum să alegi unul care ți se potrivește. Dacă vrei să discutăm și mai multe despre acest subiect, te așteptăm la o sesiune 1on1.
0 Comments
În mod subiectiv, dorim să ne raportăm doar la nivel național. Untold 2019: peste 327.000 de participanți Untold 2021: peste 265.000 de participanți Untold 2022: peste 360.000 de participanți Electric Castle 2019: peste 231.000 de participanți Electric Castle 2021: peste 186.000 de participanți Electric Castle 2022: peste 272.000 de participanți Datele din Macronica ne arată o inflație cu mult peste țintă.
Alături este PIB-ul care permite o politică mai agresivă din partea băncii naționale. Șomajul este singurul în afara parametrilor. Am revenit pe frecvența Radio Transilvania, alături de Ciprian Aron și Bogdan Barnea, în incinta UBB - FSEGA, la o discuție despre contextul macro în investiții și imobiliare.
JOI - 14.07.2022 Bogdan Barnea alături de Ciprian Aron și Sabin Gherman, la Profit News pe Profit.ro - Marti, 12.07.2022.
Am revenit în platoul Profit TV cu cele mai importante idei despre contextul macroeconomic actual. Vizionare plăcută & $por la % O zi frumoasă de iarnă, cu zăpadă pe pomi și pe toate dealurile Țării Românești, o zi numa’ bună de călatorit.
După ce am atins câteva corzi sensibile săptămâna trecută, comparând NFT-urile cu bulbii de lalele,
revenim din nou cu informații despre starea actuală a participanților. Dacă v-ați întrebat vreodată cum ar fi fost dacă ați fi trăit în 1634, când începuse celebra bula de lalele din Amsterdam, atunci vă prezentăm NFT-urile.
După celebrități precum Beeple care a câștigat zeci de milioane din vânzarea NFT-urilor, o mulțime de alte celebrități, printre care Shawn Mendes, Paris Hilton sau luptătorul John Cena, au decis să călărească acest val. Pornești televizorul pe Bloomberg, CNBC, BBC etc. sau te uiți pe Twitter, Facebook sau Instagram, urmărindu-i pe oamenii din domeniul financiar și politic iar pe urmă te trezești si tot ce spui sună cam așa: ,,Inflație, inflație…inflație’’
Inflația sau mai bine zis, degradarea în timp a puterii de cumpărare a unei monede care inevitabil duce la slăbirea puterii de cumpărare a consumatorilor și investitorilor care folosesc acea monedă. Toată treaba asta se traduce în prețuri mai mari pentru producători și cu timpul, pentru consumatori. Piața criptomonedelor nu a fost influențată de moartea românului.
Bogdan Barnea: “Nu s-a întâmplat nimic pe piețe. Nu am avut parte de scăderi în baza acestui subiect”. Vom analiza bitcoinul, mai exact pe susținătorul extremist, Michael Saylor și firma sa MicroStrategy.
Pe Saylor îl vedem invitat la marile posturi atunci când au nevoie de cineva care să-și mărturisească iubirea nemărginită pentru Bitcoin. Îi place enorm și folosește activele companiei #MSTR pentru a cumpăra din ce în ce mai mult. Totul merge bine, iar acționarii săi se pot hotărâ oricând dacă vor să fie sau nu, la bordul unui tren super expus. |
Details
Macro BlogDiscutăm despre ce anume face diferența dintre profit și pierdere. Arhivă
August 2022
CategoriI |